Vacatures

Werken bij

Hoofd Bedrijfsbureau m/v

Vacature Hoofd Bedrijfsbureau m/v

Wijco Technics is een groeiende onderneming met 60 medewerkers en biedt slimme en innovatieve oplossingen op het gebied van elektrotechnische- en werktuigbouwkundige installaties. Wij zijn de Installatie Specialist en zijn met name sterk in de disciplines: Retail/Automotive, Utiliteit en Service & Onderhoud. Wij bouwen aan langdurige relaties en realiseren binnen een informele sfeer duurzame projecten.

Ter uitbreiding van ons team zijn wij per direct op zoek naar een ambitieuze en gedreven Hoofd Bedrijfsbureau. Als Hoofd Bedrijfsbureau ben je in staat om aan de hand van verkregen bestekstukken en tekeningen projecten zelfstandig uit te uitwerken tot offerte. Hierbij onderhoud je contacten met leveranciers om de beste offertes voor materialen te verkrijgen en om eventueel slimme alternatieven aan te kunnen bieden. Tevens ben je het aanspreekpunt voor de 2 andere calculators zowel E als W. Ook communiceer je rechtstreeks met opdrachtgevers, zowel voor als na het uitbrengen van de offerte. Na opdrachtverstrekking draag je de begroting en uitgangspunten over aan de projectleiding maar blijf je nauw betrokken bij de projecten voor de bedrijfsleider, werkvoorbereiders, projectleiders en de directie. Je organiseert wekelijks het afdelingsoverleg inzake planning en voortgang van de diverse offerte trajecten, je verdeelt de werkzaamheden en je houdt een vinger aan de pols betreffende de voortgang,  de uitkomsten hiervan bespreek je met de directie.

Wij vragen van ons Hoofd Bedrijfsbureau:

Je beschikt over uitstekende communicatieve, organisatorische en leidinggevende vaardigheden, je bent stressbestendig en je kunt snel reageren op ad-hoc situaties. Je hebt natuurlijk overwicht en je staat bekend als collegiaal. Je geeft op natuurlijke wijze leiding aan 2 volwaardige calculators. Je kunt zowel zelfstandig als in team verband werken en je hebt een gedegen en bewezen kennis van de installatietechniek.

Verder beschik je over:

  • Een relevante MBI/HBO opleiding;
  • Een gedegen werkervaring in de installatietechniek;
  • 5 jaar werkervaring als calculator en je beschikt over de ambitie om een volgende stap in je carrière te zetten;
  • Of minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
  • Beheersing van Word, Excel en Syntess;
  • Ervaring met, calculatiemethodieken en administratieve processen;
  • Beheersing van de Engelse en Duitse taal in woord en geschrift

Wat bieden wij het Hoofd Bedrijfsbureau:

  • Zeer aantrekkelijk primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, en een brede keuze aan ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden! Perspectief binnen de organisatie.
  • Een “platte” organisatie zonder hiërarchie, de deur naar de directie staat altijd open.
  • Een goede werksfeer waar waarbij onderling contact belangrijk is.
  • Vrijheid maar ook de verantwoordelijkheid.

Geïnteresseerd?

Siebert & Wassink is door Wijco Technics gevraagd om de werving- en selectieprocedure voor vacature Hoofd Bedrijfsbureau te verzorgen.
Let op: Er is geen planning van toepassing op deze vacature. Indien geïnteresseerden zich kandidaat stellen, zullen op korte termijn gesprekken gevoerd worden. Hiervoor maken we graag tijd. Dit kan de procedure versnellen en dus eerder afgerond worden. Wacht vooral niet met reageren voordat het te laat is.

Solliciteer middels een motivatie en een CV. Neem voor meer informatie contact op met Tom Munster van Siebert & Wassink.
t: 074 – 20 20 333
m: 06 – 430 307 99
e: munster@siebertwassink.nl
w: www.siebertwassink.nl